Nejnovější recenze ze sekce Vaflovače
zatím málo zkušeností
- Vyzkoušela jsem několik vaflovačů, nic moc, vždycky jsem toužila po otočném, který znám z pořadů o vaření, ale byly moc drahé. V Lidlu za pár korun a je fantastický, s dobrým receptem na těsto jsou vafle nadýchané, lehoučké, krásně propečené... Jsem moc a moc spokojená :-)
- Velmi spokojená, snadná manipulace
- Regulace teploty, více funkcí použití zařízení, je masivní a stabilní, dobré ovládání i zavírání
- při používání se rozpadával plast na toustovači a po 1/2 roce odpadl i kloub na zařízení a již nebyl funkční
nedoporučuji zařízení, výrobce Vám reklamaci neuzná, německá kvalita ale horší než s Číny
- regulace teploty
- kvalitní zpracování
- snadná výměna desek
- praktické - těsto nemá kam zatéct, ani když přeteče
- plynulá regulace teploty
- kontrolka nahřátí
- docela dobrý výkon
- kabel by mohl být delší
Adler AD 3039
Přidáno: 15. prosince 2023
(naposledy upraveno 15. prosince 2023)
Zakoupeno v Finesio
Optimum GF-1360
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 30. prosince 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
- BYL TO DÁREK PRO VNUČKU
- vanocni darek
- Zatím spokojenost
děti milují vafle
Nedokáži přesně popsat, mám to jako dárek.
- snadná práce a údržba
- Vetsi rozmer vafli
- Opravdu neprilnavy povrch
- Pece na jinou teplotu nez muj predchozi vaflovac, teplotu nelze regulovat
super, již jeden mám, tento bude jako dárek pro snachu k vánocům
- Super cena, perfektní vaflovac.
Vaflovac za 470 Kč, bezkonkurenční cena, velmi rychlé nahřátí, děláme i palačinky a bramboráky.Velmi kvalitní nepřilnave plochy.Regulace teploty je výhoda.Velka spokojenost, doporučuji.
- recepty u návodu, vafle se nepřipalují, během chvilky hotovo
Velké pole na čtyři vafle.
Již při první manipulaci s výrobkem došlo k uvolnění madla horního víka. I celé víko je dosti volné ve středovém kloubu. Již nemáme důvěru v tento výrobek a budeme jej vracet.
- Dobrá cena,pěkná barva,praktické 3 in1.
Ještě jsme nestihli donutkovač použít. Už jsme zde kupovali sendvičovač - stejná úprava i kvalita.Spokojenost na 1*.Nepřilnavý povrch,dobře se umývá.Vnouček má rád donuty ,tak bude mít malé domácí.
Jdou dělat vafle ,donutky a srdíčka - pro návštěvu nebo na snidani bude chutný dezert za chvilinku .Děkuji Vám za kvalitní nabízené zboží.
- Výborná cena.
- Velmi dobře upečené a chutné vafle.
Zobrazuji 41 - 60 ze 409 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...21 Další »